WEBBDESIGN

DRUPAL

Vi bygger er nya hemsida i ett webbpubliceringsverktyg, CMS (Content Management System) som heter Drupal. Drupal används av tusentals företag, små och stora, runt om i världen och gör det enkelt för kunden att själv uppdatera sin hemsida.
Exempel på företag som använder Drupal:

Om ni känner att ett CMS inte är för er så är ni välkomna att kontakta oss ändå. Vi skapar hemsidor för era behov.

DOMÄN & WEBBHOTELL

Vi kan hjälpa er med att registrera domännamn och beställa webbhotell. Väljer ni att bygga er hemsida i Drupal kan vi lägga upp er på vårt webbhotell för en mycket rimlig månadskostnad. Vill ni inte ha Drupal men ändå en av våra hemsidor så lägger vi upp er hemsida på valfritt webbhotell eller på vårt om ni hellre vill det.

DESIGN

Vi jobbar i nära kontakt med kunden för att få till en unik sida som passar era behov.

Vi har även färdiga designmallar för er som vill ha en ny sida snabbt och billigt. Vi ändrar färg och bilder i mallen för att passa er profil.

UNDERHÅLL

Att underhålla och uppdatera er hemsida är viktigt för att hålla besökarnas intresse vid liv. Har ni valt att använda Drupal så är det lätt för er att uppdatera själva men ibland har man bara inte tid. Har man då valt att inte använda ett CMS så kan det vara lite krångligare att underhålla en hemsida. Då kan ni välja att anlita oss som er Webbmaster. Ni kontaktar oss vid behov eller så anlitar ni oss för ett visst antal timmar i månaden.

 

SYSTEMUTVECKLING

Vi har erfarenhet av systemutveckling och konsultverksamhet sedan 1995. Vi utvecklar mest i Microsoft dotNet miljön. Dessutom är vi ofta med i integrationsprojekt mot andra system, ofta skrivna i öppna programspråk såsom PHP och Python.